Hvad vi kan

På Rammelisten udfører vi ethvert tænkeligt stykke snedkerarbejde med fokus på kvalitet, detaljer og holdbarhed. Her kan du se et udvalg af de opgaver, vi udfører. Hvis du har andre ønsker, er du meget velkommen til at kontakte os, så finder vi sammen den helt rigtige løsning for dig. Hvis projektet kræver det, har vi desuden et tæt samarbejde med andre håndværksgrupper.

 

VI ER I ØJEBLIKKET I GANG MED EN TILRETTELSE AF VORES HJEMMESIDE.

VI BEKLAGER RODET.

DU ER SELVFØLGELIG STADIG MEGET VELKOMMEN TIL AT KIGGE RUNDT PÅ SIDEN.

Køkken

Vi udfører specialfremstillede køkkener af højeste kvalitet efter dine ønsker.

Hos os har du mulighed for at være med til at designe dit køkken, og give det dit eget udtryk, da alle vores køkkener bliver udført fra bunden.

Se muligheder

Vinduer og Døre

Vi leverer og monterer vinduer og døre fra forskellige fabrikanter, heriblandt Velfac, Idealcombi, Outrup Vinduer & Døre og Bøjsø. Hvis en af vores leverandører ikke kan levere præcis det, du ønsker, fx specielle indvendige døre eller franske døre, fremstiller vi det på vores værksted. Vi kan derfor altid levere lige netop den dør eller det vindue, du måtte ønske, både hvad angår størrelse, udformning og materiale.

Se muligheder

Inventar

Vi fremstiller alt inden for specialinventar i træ. Hvis du drømmer om et indbygget garderobeskab, nye specialfremstillede skabe til badeværelset, særligt udformede radiatorskjulere eller noget helt fjerde, så kontakt os endelig. Vi gør udelukkende brug af beslag og hængsler af høj kvalitet, som tåler stærk belastning og omfattende brug.

Se muligheder

Lister og plader

Vi har et omfattende udvalg af lister på lager. Hvis vi ikke har netop det, du leder efter, kan vi fremstille det, hvad enten det gælder vægpaneler, lister med særlige profiler eller noget tredje.

Vi har et stort pladelager med bl.a. MDF, flere forskellige slags krydsfinér og andet. Hvis det ønskes, tilskærer vi pladerne efter dine mål.

Endvidere har vi også et bredt udvalg af diverse beslag, både nye og ældre. Du er altid velkommen til at kigge forbi og se, om vi har det, du mangler.

Se muligheder

Fredede og bevaringsværdige bygninger

Vi udfører renovering af ældre, fredede og bevaringsværdige bygninger i Nordsjælland og Københavnsområdet med stor respekt for originalen og med fokus på at bevare bygningens ånd. Vi gør brug af vores maskinsnedkeri, når det kræves, og finder sammen med dig en unik løsning.

Se muligheder